Společnost B. Braun Avitum je poskytovatelem špičkové nefrologické péče. V České republice a na Slovensku působíme od roku 1994 a aktuálně provozujeme celkem 40 dialyzačních středisek. Zajišťujeme hemodialýzu, hemodiafiltraci i peritoneální dialýzu. Součástí každého našeho střediska je také nefrologická ambulance, kde poskytujeme mimo jiné poradenství týkající se dárcovství a transplantace ledvin.

O pacienty se staráme i v oblasti výživy, rodinných vztahů, sociální problematiky a psychologie. Pomáháme tak pečovat nejen o pacienta, ale také o jeho rodinu, kterou nemoc ovlivňuje.

Špičková péče o pacienty je pro nás v B. Braun Avitum stejně důležitá jako péče o zaměstnance. Proto vytváříme bezpečné, pohodové a motivující prostředí a takové podmínky, abyste se do práce každý den těšili.

NABÍZÍME VÍC

Vyvíjet a prodávat kvalitní produkty, stejně jako poskytovat nadstandardní lékařskou péči vyžaduje velké úsilí zaměstnanců. Proto děláme v B. Braun všechno tak, abychom mohli našim zaměstnancům a pacientům nabídnout to nejlepší. Víme, že motivace dovede zázraky.

Pro zaměstnance tak máme připraveno množství benefitů a intenzivně pracujeme na možnostech jejich osobního i pracovního rozvoje. Zkrátka - nabízíme víc!

Další informace o nás najdete na https://www.bbraun.cz/, https://lepsipece.cz/. Pro aktuální informace z dění v B. Braun nás neváhejte sledovat přes sociální sítě:
Facebook https://www.facebook.com/BBraunCZ
Instagram https://www.instagram.com/bbrauncz
Youtube https://www.youtube.com/user/bbrauncz