Blízko české hranice uprostřed idylického Bavorského lesa se nachází okresní město Freyung. Okres Freyung-Grafenau získal v minulých letech značné uznání, mimo jiné jako certifikovaný zdravotní region. K tomu výrazně přispěla i „Klinik Bavaria Freyung“. Je to jedna z největších a nejznámějších rehabilitačních klinik ve východním Bavorsku. Zaměřuje se na léčbu ortopedických a onkologických pacientů. Pro ně představuje ukončení akutní léčby začátek rehabilitace a začátek skutečného procesu hojení.

Takzvaná následná léčba a rehabilitace jsou díky své koncepci multiprofesionálního a interdisciplinárního ošetření nezbytnou součástí úspěšného dalšího léčení. Jak je toto poslání pro Klinik Bavaria Freyung důležité, můžete ihned vidět, jakmile vstoupíte na kliniku. Velká křídla budovy zaujmou nejen velkým počtem útulných pokojů pro pacienty, ale také velmi dobře vybavenými léčebnými a terapeutickými programy. Velkoryse vybavená lékařská tréninková terapie s všestranným výcvikovým zařízením, velkoryse vybavená fyzioterapie, lékařsko-profesní terapie speciálně vyvinutá na klinice, dva velké bazény se saunou a soláriem, relaxační místnosti, ergoterapie nebo sonografická místnost jsou jen několika příklady rozsáhlé a působivé nabídky freyungské rehabilitační kliniky.

Současně již u vstupu pocítíte rodinnou pracovní atmosféru. Od primáře po ošetřovatelský a terapeutický tým až po servisní a úklidový personál se každý vždy snaží reagovat na zájmy pacientů a co nejvíce jim pobyt zpříjemnit. Skutečnost, že tato symbióza kompetencí, angažovanosti a přívětivosti je úspěšným konceptem, se odráží také v trvale dobrém hodnocení pacientů a poskytovatelů služeb.

Za účelem udržení tohoto vysokého standardu klinika podporuje své zaměstnance. Začíná to vyhledáváním nebo poskytováním ubytování a v žádném případě to nekončí podporou dalšího vzdělávání a odborné kvalifikace. Tímto způsobem mohou vlastní zaměstnanci využít nejenom výbornou nabídku pokrmů, ale v určitých časech také zařízení jako je bazén, sauna nebo posilovna.
Krom toho, že se klinika vyznačuje odborností a vysokým standardem, je nabídka doplněna spoustou volnočasových aktivit. Ať už jste sportovními nadšenci nebo labužníci – pro každého nabízí Freyung to pravé.

Pokud tedy hledáte dobrou kliniku nebo zaměstnavatele, měli byste se určitě podívat na nabídky a příležitosti Klinik Bavaria Freyung.