V dnešní době se stále více lidí zaměřuje na zdravý životní styl a péči o své zdraví. Je to trend, jehož součástí je i starost o zdravé a krásné zuby. Ostatně každý chceme mít zářivý úsměv. Není proto náhodou, že dentální hygiena je stále více populární a získává si téměř prestižní status. V Ambicare věříme, že péče o zuby by měla být spojena s příjemným prostředím, kde se budou cítit pohodlně dospělí i děti. Ano, naši klientelu tvoří i ti nejmenší a jsme tomu rádi.

Při péči o každého klienta bez rozdílu věku používáme nejmodernější technologie a špičkové vybavení, jako je např. Airflow Prophylaxis Master na pískování zubů. Naše kliniky jsou také vybavené veškerými rentgeny. Všechny procedury probíhají v přátelské a pohodové atmosféře díky našemu týmu.

Jsme si vědomi, že hlavně spokojení zaměstnanci jsou klíčem k poskytování kvalitní péče a staráme se, aby měli co nejlepší podmínky. Současně se angažujeme v podpoře jejich osobního i profesního rozvoje. Chceme, aby se mohli na svoji práci naplno soustředit, proto jim ze strany ordinace poskytujeme kompletní administrativní podporu. Každý člen našeho týmu si může individuálně zvolit pracovní úvazek a dle osobních preferencí nastavit ordinační hodiny.

Být součástí týmu Ambicare znamená mít možnost pracovat v prostředí, kde se každý den staráme o zdraví a pohodu našich klientů i sami sebe. Jsme tým lidí, kteří se neustále snaží překračovat hranice a hledat nové způsoby, jak poskytovat ještě lepší péči. Společně tvoříme komunitu, která si navzájem pomáhá a podporuje ve svém osobním i profesním růstu.