Luhačovice patří mezi jedno z nejkrásnějších měst na Moravě, mají krásnou architekturu i přírodu, 16 minerálních pramenů indikovaných pro pitnou kúru i koupele.

Základem léčby v lázních je využití přírodních léčivých zdrojů a zdravotnická odbornost. Pro dosažení nejlepšího efektu lázeňské léčby jsme vytvořili na základě našich mnohaletých zkušeností vlastní celostní přístup HEALTH BALANCE POINT®. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně, respektujeme jeho potřeby a snažíme se najít jeho rovnováhu zdraví.

Luhačovice nabízí také bohaté kulturní vyžití, turistické a cyklistické trasy i jiné sportovní aktivity.

Lázeňské hotely MIRAMARE se nachází v klidném prostředí a přesto v blízkosti centra Luhačovic.

Lázeňský hotel VILA ANTOANETA leží v klidné lázeňské čtvrti Luhačovic v blízkosti parku a kolonády. Hotel je skvělým místem pro relaxaci, láznění i dovolenou s dětmi. V letošním roce prošel velkou rekonstrukcí balneo úsek, hosty čeká nová sauna, velký bazén a odpočinková místnost.

Atmosféru nového balneoprovozu ve VILE ANTOANETA Luhačovice tvoří citlivě zvolené stavební úpravy doplněné lázeňskými detaily a nové technické vybavení, které nabízí jako celek úchvatný zážitek. Zážitek, který umocní spokojenost našich hostů.

Rekonstrukce balneoprovozu v hotelu VILA ANTOANETA trvala necelé 4 měsíce. Hlavním cílem bylo vytvořit příjemnější prostředí pro naše hosty.

Vznikl tak komfortní prostor s novým bazénem a whirlpool se sluneční terasou doplněný historickými fototapetami s našimi lázeňskými domy.

Milovníci saunování si mohou užít relaxaci na terase, která je určena pro návštěvníky finské sauny a parní lázně a poskytuje tak příjemné pohodlí a soukromí.

Rekonstrukcí prošly také prostory pro procedury ve VILE ANTOANETA - nové vany, prostory pro zábaly a masáže.

Velkým přínosem je bezbariérový přístup mezi hotely VILA ANTOANETA, PERNŠTÝN a VILA VALAŠKA.

BONUS PRO UBYTOVANÉ HOSTY

Ubytovaní hosté v hotelech VILA ANTOANETA, VILA VALAŠKA, PERNŠTÝN A PETŘÍN mohou v průběhu pobytu zdarma využívat bazén, whirlpool, finskou saunu a parní lázeň.

Prohlédněte si ubytování a další služby v lázeňském hotelu VILA ANTOANETA Luhačovice.

Pečujte o své zdraví v lázních Luhačovice a přijeďte do hotelu VILA ANTOANETA s novým balneoprovozem s lázeňskou atmosférou.

Těšíme se na Vás, tým lázní MIRAMARE Luhačovice