V rámci skupiny Innova Healthcare provozujeme hned několik moderních zdravotnických zařízení v Praze, Mostě a Moravskoslezském kraji. Naše služby neustále rozšiřujeme a každým rokem otevíráme několik nových provozů. Aktuálně tedy zaměstnáváme skoro 500 lidí, a to nejen lékaře, ale i další zdravotnický personál a administrativní pracovníky. Pojďme si tedy představit jednotlivé kliniky i naše společné hodnoty a cíle.

Gynet
Gynekologické centrum Gynet poskytuje ambulantní i jednodenní chirurgickou péči na klinice v Ostravě-Zábřehu. Součástí jsou ale i ambulance v Domě zdraví v Ostravě-Dubině a také v Karviné, Orlové a Havířově. Patříme tedy k nejvýznamnějších gynekologickým centrům v Moravskoslezském kraji, navíc se specializujeme i na dětskou gynekologii.
Zakládáme si na moderních medicínských technikách i milém a profesionálním přístupu a jsme rádi, že se nám daří oba směry propojovat. Potvrzují to nejen spokojení pacienti, ale i rekordní počty zákroků, kterých jsme jen za rok 2022 provedli 1471, tedy nejvíce za dobu fungování Gynetu.
Více informací a kontakt najdete na https://gynet.cz.

ORT-ART
Ortopedickou kliniku ORT-ART najdete v Petřvaldě. Založena byla před více než 20 lety a za tu dobu se může pochlubit více než 26 tisíci operacemi. K Innova Healthcare se připojila v roce 2018 a dnes k ní patří i další tři pracoviště, konkrétně ambulance v Novém Jičíně a Bílovci a rehabilitace ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Ve všech zmiňovaných zařízeních prosazujeme novou podobu českého zdravotnictví založenou na proklientském přístupu a příjemném jednání. Klinika v Petřvaldě zároveň nabízí komplexní péči v ambulantní, operační i rehabilitační části.
Pro více informací navštivte web https://ort-art.cz.

Klinika JL-AS
Klinika JL je synonymem kvality, špičkového vybavení a profesionality. Jedná se o ambulantní pracoviště, kde pod jednou střechou najdete například kardiologii, endokrinologii, gastroenterologii, obezitologii nebo kožní oddělení. Vysokou úroveň péče potvrzují i případy mladých pacientek, u kterých naše kardioložka včas odhalila nádory a další srdeční choroby.
Jejich příběhy i další aktuality a důležité informace pravidelně zveřejňujeme na našem webu https://klinikajl.cz.

Klinika JL-MR
Dále je součástí Kliniky JL i magnetická rezonance s dlouhou tradicí. Funguje už 14 let a disponuje špičkovým technologickým vybavením pro vyšetření mozku, břicha, páteře i dalších částí těla. Velkou výhodou jsou krátké čekací lhůty i každodenní provoz. Zkušení lékaři jsou pacientům k dispozici od pondělí do neděle mezi 7.00 a 21.00.
Pro více informací sledujte webové stránky https://kjl-mr.cz.

Oční klinika JL
Naše oční klinika na Praze 13 je renomovaným oftalmologickým pracovištěm, které patří ke špičce v rámci České republiky i celé Evropy. Má sedmadvacetiletou historii a vlastní akreditaci nejvyššího stupně pro vzdělávání neatestovaných lékařů. Zároveň se často zapojuje do nejrůznějších klinických studií a také se specializuje na nejmodernější biologickou léčbu. Nejčastěji ale provádějí naši lékaři operace šedého zákalu, kterých je každý měsíc přibližně 200. A v nabídce nechybí ani plastiky očních víček a další zákroky.
Další informace najdete na https://ocniklinikajl.cz.

Oční optika JL
Vzájemná spolupráce mezi pracovišti je naší doménou. S klinikou je tedy přímo provázaná Oční optika JL, která sídlí ve stejné budově. Když vám tedy oční lékař předepíše brýle nebo kontaktní čočky, vše vyřídíte během chvilky a na jednom místě. Sortiment optiky je opravdu široký a vedle spousty brýlových obrub od cenově dostupných i dražších značek tu seženete i sluneční brýle. Dále optika nabízí i měření zraku a další odborné služby. Otevírací doba je od pondělí do čtvrtka mezi 7.00 a 18.00 a v pátek do 15.00.
O speciálních akcích i dalších aktualitách informujeme na https://klinikajl.cz/nase-oddeleni/optika/.

Imunogen
Ambulance Imunogen sídlí v Poliklinice Hůrka na Praze 13 a její součástí jsou specializace jako alergologie a imunologie, dětská neurologie, dětská pneumologie, EEG nebo fyzioterapie. Zároveň provozujeme i gastroenterologickou ambulanci v Mostě a letos navíc přibyla hned dvě další pracoviště.
Nově máme v portfoliu zdravotní masáže, jejichž výhodou je návaznost na oddělení fyzioterapie. Zároveň jsme otevřeli jednodenní gynekologickou chirurgii, která odpovídá současným zdravotnickým trendům. A to díky maximální úspoře času při zachování špičkové péče.
Do budoucna plánujeme i další rozšíření služeb, abychom mohli poskytovat komplexní péči s možností návaznosti na související obory. Všechna pracoviště zároveň spojuje i špičkové vybavení, příjemné prostředí a vstřícný personál.
Více informací najdete https://imunogen.eu.

Lékárna Poliklinika Hůrka
V budově Polikliniky Hůrka se nachází také lékárna, kde si mohou pacienti vyzvedávat léky už cestou od lékaře. A to díky modernímu systému pro objednávání e-receptů. Samozřejmostí je také velký výběr volně prodejných léků, dermokosmetiky a potravinových doplňků. Veškeré dotazy vám zodpoví náš vyškolený personál.
Další podrobnosti najdete na https://hurka-poliklinika.cz/lekarna/.

Chirurgické obory Praha
Zatím poslední novinkou je chirurgická ambulance pro děti i dospělé. Pacienty přijímáme bez objednání, a kromě chirurgického ošetření drobných poranění se zde zaměřujeme také na urologické a ortopedické problémy. Samozřejmě spolupracujeme i s dalšími specializacemi.

Rozšíříte naše řady i Vy?
Celá Innova Healthcare se stále rozrůstá, a přibývá tedy i volných pozic. Doporučujeme proto sledovat i naši kariérní sekci na webových stránkách včetně sociálních sítí, ať jste neustále v obraze a vysněná práce vám neunikne. V případě dotazů kontaktujte, prosím, Sophii Nagy na telefonu: +420 737 609 943 a emailu: snagy@innova-healthcare.