Už přes 490 let vás v uprostřed překrásné krajiny Hanáckého regionu přivítají malebné lázně s dlouholetou tradicí a rodinnou atmosférou. Pyšníme se blahodárnými sirnými prameny, které pomáhají při léčbě pohybového aparátu, oběhového ústrojí a také kožních, onkologických i nervových onemocnění. Náš zkušený personál poskytuje špičkovou individuální péči pacientům ze všech koutů země i zahraničí.

Jako nejstarší lázně na Moravě si zakládáme na bohaté historii, několika set letých zkušenostech s péčí o naše vážené pacienty a léty prověřenou kvalitou našich pramenů. Samotné dějiny lázní sahají až do 16. století, kdy byly roku 1580 zdejší prameny lékařem Tomášem Jordánem z Klausenburku prohlášeny za léčebné. Postupem času se naše lázeňské prostory rozrostly a nyní vítáme hosty v šesti lázeňských domech - Lázeňský dům Balnea, lázeňský dům Hanačka, penzion Majorka, lázeňský dům Mánes a lázeňský dům Morava.

Chloubu lázní Slatinice představuje přírodní, léčivý zdroj v podobě sirného pramenu. Jde o středně mineralizovanou vodu se zvýšeným obsahem sulfidické síry, která je vhodná pro léčbu pohybového i oběhového ústrojí a také kožních, nervových i onkologických onemocnění. Naše prameny mají také detoxikační, dezinfekční a protizánětlivý účinek. Díky tomu poskytujeme komplexní i příspěvkovou lázeňskou péči tisícovkám návštěvníků ročně. Odborný lékařský personál sestavuje léčebný plán na míru a poskytuje prvotřídní rehabilitace. Mimo léčebné pobyty nabízíme také lázeňský wellness, ale i různé kulturní vyžití.