Léčebné lázně Lázně Kynžvart jsou jedním ze čtyř lázeňských zařízení v ČR, které má klimatické podmínky vyhlášené Ministerstvem zdravotnictví ČR jako přírodní léčivý zdroj. Velkou předností Léčebných lázní Lázně Kynžvart vedle unikátního přírodního bohatství je jejich charakter lázní rodinného typu. To znamená, že se zde může současně léčit dětský pacient i jeho doprovod (rodič, prarodič) na základě schválených Návrhů na lázeňskou léčbu zdravotní pojišťovnou.

Léčí se zde netuberkulózní nemoci cest dýchacích a nemoci kožní, ale úspěšná je léčba i ostatních nemocí - ledvin a cest močových (jako jediné lázeňské zařízení v ČR), obezity, pohybového aparátu, nemocí trávicího ústrojí. Dětští pacienti se léčí již od 1,5 roku věku. K léčbě jsou využívány přírodní léčivé zdroje (minerální prameny, klimatické zdroje a peloidy) a moderní balneologické postupy a technologie.

Pro klienty máme k dispozici 7 lázeňských domů. Ty jsou vhodné jak pro ubytování samotných dětí, tak i dětí společně s dospělým doprovodem nebo dospělých pacientů. V případě pobytu dítěte s doprovodem dospělé osoby je umožněno ubytování i hosta přímo na pokoji společně s rodinou.

Sportovní a rehabilitační centrum, nacházející se v areálu, poskytuje rehabilitační a relaxační vyžití jak klientům léčebny, tak široké veřejnosti. Dominantou sportovního centra je plavecký bazén s brouzdalištěm, jehož voda je ošetřována ozonizací. K odpočinku pak slouží příjemná lázeňská kavárna a bohatý kulturní program lázní.

Adresa: Lázeňská 295, 354 91 Lázně Kynžvart
Rezervace, objednávání pobytů a obchodní oddělení: +420 354 672 151, +420 354 672 152
www.lazne-kynzvart.cz